ARRIBA LA FUNIFIRA 2017

Funifira 2017

Una nova edició de la FUNIFIRA és a punt d’iniciar-se. Una iniciativa de dinamització, de promoció de Gelida que vol mantenir el seu atractiu amb noves propostes i que enguany es presenta amb una novetat que, si bé no ens satisfà, ens fa veure el futur amb un cert optimisme.

L’any passat esmentàvem que el Funicular no estava en funcionament per motius tècnics. En aquesta ocasió, el Funicular no hi és present. El 9 de juny es va produir la retirada dels dos vagons per tal de realitzar diferents avaluacions
tècniques. És la primera fase del projecte de reparació del Funicular, un projecte que esdevé fruit del compromís manifestat pel Conseller Josep Rull en la FUNIFIRA 2016 i de les diferents reunions que des de l’ajuntament s’han mantingut, també, amb el president de FGC, Enric Ticó. Uns treballs, per valor de 1,5 milions d’euros, que facilitaran la renovació de les caixes i les rodes.

Amb la confiança i el desig de que l’any vinent puguem tenir el Funicular en funcionament i fent explícit l’agraïment a totes les persones, empreses i entitats que fan possible la FUNIFIRA, us convidem a participar de les diverses activitats que en formen part.

Sigueu benvinguts i gaudiu de Gelida i de la FUNIFIRA.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ FUNIFIRA 2017

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s